Jota – Zuppa tradizionale con fagioli, patate e crauti o brovada, servita nel pane

€ 11.00

Jota – Tradicionalna juha iz fižola, krompirja in kislega zelja ali brovade, postrežena v kruhu

Štruklji kuhani di grano saraceno ripieni di castagne e speck, conditi con burro chiarificato

€ 13.00

Kuhani štruklji iz ajdove moke, polnjeni s kostanji in špehom, preliti s prečiščenim maslom

Gnocchi di patate colorati (zucca, erbette rosse, spinaci o bianchi) con fonduta di formaggi

€ 13.00

Njoki iz krompirja različnih barv (buča, rdeča zelišča, špinača ali beli) s sirovo fonduto

Mlinci - Pasta abbrustolita con la marcundela (interiora di maiale)

€ 14.00

Mlinci – popečeni rezanci z marcundelo (svinjske drobovine)

Gnocchi di susine con burro, cannella e pangrattato

€ 13.00

Slivovi cmoki z maslom, cimetom in drobtinami