Jota – Zuppa tradizionale con fagioli, patate e crauti o brovada, servita nel pane
€ 11.00
Jota – Tradicionalna juha iz fižola, krompirja in kislega zelja ali brovade, postrežena v kruhu
Allergeni: Non presenti
Štruklji kuhani di grano saraceno ripieni di castagne e speck, conditi con burro chiarificato
€ 13.00
Kuhani štruklji iz ajdove moke, polnjeni s kostanji in špehom, preliti s prečiščenim maslom
Allergeni: Glutine, Uova
Gnocchi di patate colorati (zucca, erbette rosse, spinaci o bianchi) con fonduta di formaggi
€ 13.00
Njoki iz krompirja različnih barv (buča, rdeča zelišča, špinača ali beli) s sirovo fonduto
Allergeni: Uova, Glutine
Mlinci - Pasta abbrustolita con la marcundela (interiora di maiale)
€ 14.00
Mlinci – popečeni rezanci z marcundelo (svinjske drobovine)
Allergeni: Sedano, Glutine, Uova
Gnocchi di susine con burro, cannella e pangrattato
€ 13.00
Slivovi cmoki z maslom, cimetom in drobtinami
Allergeni: Latte, Glutine